Парфюмът говори много за нас. Той е естественият завършек на нашата

...
Парфюмът говори много за нас. Той е естественият завършек на нашата
Коментари Харесай

Когато парфюмът разказва собствената ни история

Парфюмът " приказва "  много за нас. Той е естественият свършек на нашата визия, само че по един незабележим метод, който единствено хората с въображение могат да схванат. Описва личността ни и показва характерността ни. Понякога се случва да не харесваме към този момент парфюма, който имаме, и да желаеме различен, ухаещ по-различно. Това постоянно е обвързвано с смяна в живота ни, без даже да го осъзнаваме. Историята ни непрекъснато се трансформира, а с нея и историята на нашия мирис. 

Хубаво е, когато желаеме посредством благоухание да изразим себе си, да се доверим на потвърдени експерти в парфюмите, които могат да ни предложат цялостно многообразие от аромати, от които да избираме. Miss Kay отваря вратите си към света от висококачествени ухания, произведени в Италия, а всеки техен парфюм има и своя лична визия с разнообразни цветове, които описват историята на аромата и най-важното – пресъздават настроението ни. Потапяме се в техния свят посредством на магазини



Как въплъщават настроението ни ли? Парфюмът Boho Vibes е единствено за девойки със свободен дух, основани да съществуват без окови. А по аромата ще познаете за какво! За да се усеща уханието на  Bon Voyage изцяло, то би трябвало да бъде носено от момиче, което е отдадено на приключенията. Само не го забравяйте в куфара си, както и Forest Must , който също ще ви помогне в колекционирането на страсти. Ако не сте от авантюристките, само че пък сте пъклен секси –  Urban Love е вашият мирис. Той е предопределен за небрежни градски девойки, които не се опасяват от нищо. 



Градската среда обаче постоянно уморява и от време на време ни се желае да усетим аромата на безгрижието, на морето и на хубавите мигове към него –  тогава решението е  Ride the Waves , с цел да можем да усетим тези страсти даже на работното място. А за какво да не прибавим и малко слънце в тази картинка с парфюма  Sun Kissed ? Прекрасно е, когато ние чертаем своята история и " бъдещи креативен проекти ", само че не с химикал или с думи, а с едно благоухание, което омайва... Силни и уверени, продължаваме, тъй като можем! А израз на тази борбеност и неотстъпчивост са ароматите  Queen of Hearts и Glam Grid. 



В месеца на любовта и уюта е време да се доверим и на First Love и Soft Cuddle , а също по този начин и на магазините dm , тъй като за Св. Валентин при покупка на 2 парфюма Miss Kay , получаваме подарък – комплект от  две   красиви тетрадки . Използвайте Miss Kay толкоз постоянно, колкото настроението ви подсказва и изразете личността си и готовността си за смяна. А каква е вашата история и има ли благоухание? 

 



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР